To blog or not to blog…

That was the question…. al een hele lange tijd. Ik houd van hardlopen en schrijf heel erg graag, 1 plus 1 is 2 zou je zeggen. Maar er zijn al zoveel blogs! En ook al heel erg veel over hardlopen. Wil ik één van de velen zijn? En zoja, kan ik me dan onderscheiden? Heb ik wel genoeg om over te schrijven? En natuurlijk ook: vinden mensen het wel leuk om te lezen?

Vandaag bedacht ik me opeens: Oké, dat zijn eigenlijk allemaal smoesjes 😉. Ik kan zelf niet genoeg krijgen van leuke blogs van anderen met dezelfde interesses, dus ik denk dat we er nooit genoeg over kunnen schrijven, lezen en delen.

Wat kun je van mij verwachten?

Trailrunning, roadrunning, trainingen en trainingsmethodes, gadgets. Maar ik wil jullie ook meenemen in de wereld van een kort geleden door mij ontdekte sport: OCR (obstacle course racing) en survalrunning. Want dat blijkt zo leuk!

Binnenkort meer. Heb je in de tussentijd een vraag? Of mede-bloggers, hebben jullie tips? Waar haal je bijvoorbeeld je inspiratie vandaan, of heb je (wordpress) handigheidjes? Ik hoor het allemaal graag 😊.

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s